#
Zoeken:

Waarom Servicekoffers?

  • U kunt uw gereedschapsset volledig zelf samen stellen.
  • Gereedschappen aan een standaard koffer of etui van uw keuze toevoegen.
  • Gereedschappen uit een standaard koffer of etui verwijderen.
  • Leverantie van het volledige Bernstein programma tegen de scherpste prijzen.
  • Bernstein gereedschap staat synoniem voor Duitse topkwaliteit.
  • Snelle leverantie direct uit voorraad of af fabriek.
  • Kopen op factuur na aanvraag van login.
  • Fabrieksgarantie op alle artikelen.

 Zo heeft u altijd precies uw koffer en inhoud naar wens, en betaalt u niet voor gereedschap dat u niet gebruikt.

In onze webshop kunt u uw eigen koffer of etui samenstellen, bestellen en betalen met iDEAL, creditcard of na inloggen leverantie op factuur.

Leveringsvoorwaarden

Vracht en vrachtkosten binnen Benelux

Franco huis bij een orderwaarde boven 250,00 EUR excl. BTW.
Orders tot € 50,- excl. BTW worden belast met € 7,50 orderkosten.
Orders tussen € 50,- en € 250,- excl. BTW worden belast met € 5,- EUR verzendkosten.

 

Reclames

Als het product bij aankomst is beschadigd moet de ontvanger dit onmiddellijk melden aan de transporteur. Als het product is verzekerd, moet de melding plaatsvinden bij de verzekeringsmaatschappij van de ontvanger. Overige reclames moeten per omgaande, binnen 8 dagen, worden gemeld bij onze Verkoop-afdeling. Het is aan de koper om het product bij aankomst te controleren op fouten of verkeerde verzending.

Retouren

Een gekocht product mag binnen 14 dagen na aankomstdatum worden geretourneerd of geruild. Het product moet hierbij onbeschadigd zijn en verpakt in de originele onbeschadigde verpakking. Uitgezonderd van het recht op retourneren zijn alle speciaal bestelde materialen die geen deel uitmaken van ons normale assortiment. Retouren mogen niet onder rembours worden verzonden.

Service- en reparaties

Als u voor een aangekocht product service of reparatie nodig heeft, moet hierover altijd contact worden opgenomen met de Verkoop-afdeling van Servicekoffers voordat het product wordt teruggezonden. Als het om garantie gaat, moet altijd een aankoopfactuur/bon op verzoek kunnen worden overlegd.

Disclaimer

Ondanks dat deze website met veel zorg is gemaakt, kan het toch voorkomen dat er fouten op staan. Voor eventuele consequenties voortvloeiende uit deze fouten kan Servicekoffers.nl niet ter verantwoording worden geroepen. Voor de informatie op websites van derden waarheen deze website verwijst, geldt dat Servicekoffers.nl niet aansprakelijk is voor de inhoud, noch voor schade voortvloeiend uit het gebruik daarvan.

Afwijkingen van technische specificaties

Wij behouden ons het recht voor af te wijken van opgegeven product-specificaties. De afwijkingen als gevolg van de snelle technische vooruitgang in de branche zijn in dergelijke gevallen klein.

Overmacht

Leververtraging als gevolg van overmacht, bevrijdt ons van alle mogelijke verplichtingen tot schadevergoeding. Wij zijn derhalve niet verantwoordelijk voor mogelijke afspraken van de koper met een derde met betrekking tot schadevergoeding voor vertraagde of foutieve levering, fabricagefouten enz. tenzij anders overeengekomen.

Prijzen

Servicekoffers prijzen zijn aangegeven in EURO exclusief BTW. Servicekoffers behoudt zich het recht voor om prijzen indien noodzakelijk aan te passen. Prijzen van producten in ons assortiment staan vermeld in het productenoverzicht en in de winkelwagen op onze website.

Betalingsvoorwaarden

De betalingstermijn van facturen bedraagt standaard 30 dagen netto vanaf factuurdatum tenzij anders overeengekomen. Bij te late betaling wordt de wettelijke rente in rekening gebracht. Bij verzamelfacturen geldt eveneens een standaard betaaltermijn van 30 dagen netto vanaf factuurdatum tenzij anders overeengekomen.
Betalingen bij aankopen op onze website via iDEAL, PayPal en Mastercard of VISA worden eveneens door ons aangeboden.

Algemene voorwaarden

Servicekoffers.nl is een webshop van Ridair/Brema technische handelsonderneming, op onze webshop zijn de algemene voorwaarden van Ridair/Brema van toepassing. Onze algemene voorwaarden treft u hier aan.

Privacy Statement

Onze Privacy Statement kunt u hier inzien.