#
Zoeken:

Waarom Servicekoffers?

  • U kunt uw gereedschapsset volledig zelf samen stellen.
  • Gereedschappen aan een standaard koffer of etui van uw keuze toevoegen.
  • Gereedschappen uit een standaard koffer of etui verwijderen.
  • Leverantie van het volledige Bernstein programma tegen de scherpste prijzen.
  • Bernstein gereedschap staat synoniem voor Duitse topkwaliteit.
  • Snelle leverantie direct uit voorraad of af fabriek.
  • Kopen op factuur na aanvraag van login.
  • Fabrieksgarantie op alle artikelen.

 Zo heeft u altijd precies uw koffer en inhoud naar wens, en betaalt u niet voor gereedschap dat u niet gebruikt.

In onze webshop kunt u uw eigen koffer of etui samenstellen, bestellen en betalen met iDEAL, creditcard of na inloggen leverantie op factuur.

Maatwerk koffers & interieurs

Bent u op zoek naar maatwerk voor het transporteren van uw kostbare service gereedschap, het meeleveren van servicesets in uw eigen huisstijl met uw producten, een representatieve presentatiekoffer voor uw vertegenwoordigers of een  "branded" uitstraling van uw eigen service engineers?

Servicekoffers biedt u de flexibiliteit van maatwerkkoffers welke geheel aan uw eisen voldoen. Maatwerkkoffers worden samengesteld volgens uw specificaties, koffers in uw huiskleuren met zeefdruk en voorzien van schuiminterieurs ingericht met de door u gewenste gereedschappen, de mogelijkheden zijn legio.

Een maatwerkkoffer kan al per stuk geleverd worden, zoals het exemplaar hieronder.

Transport problemen met uw kostbare service equipement?

Dit is een voorbeeld van een enkele maatwerkkoffer welke wij hebben ingericht voor frequent transport per vliegtuig van kostbare meetapparatuur in een zeer robuuste trolley koffer.

 Service gereedschapskoffer

Wilt u de kwaliteit van uw product benadrukken en u onderscheiden van uw concurrent? Lever als onderdeel van uw product een serviceset mee, volledig in uw eigen huisstijl.

Wij kunnen voor u een set samenstellen, volledig volgens uw specificaties in huisstijlkleuren en voorzien van zeefdruk opdruk. Koffers in elke RAL kleur zijn leverbaar bij grotere aantallen. Ook de logistiek en voorraadbeheer voor dergelijke set kunnen wij voor u verzorgen.

 Branded serviceset

Speciaal gereedschap nodig?

Ook in het ontwerpen en produceren van uw speciaal gereedschap kunnen wij u van dienst zijn, hiernaast een voorbeeld, enkele zeer platte steeksleutels.

Speciaal gereedschap
Al deze maatwerk oplossingen zijn zeer klantspecifiek en komen tot stand middels een intensieve begeleiding van onze zijde, neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken.
 Contact