#
Zoeken:

Waarom Servicekoffers?

  • U kunt uw gereedschapsset volledig zelf samen stellen.
  • Gereedschappen aan een standaard koffer of etui van uw keuze toevoegen.
  • Gereedschappen uit een standaard koffer of etui verwijderen.
  • Leverantie van het volledige Bernstein programma tegen de scherpste prijzen.
  • Bernstein gereedschap staat synoniem voor Duitse topkwaliteit.
  • Snelle leverantie direct uit voorraad of af fabriek.
  • Kopen op factuur na aanvraag van login.
  • Fabrieksgarantie op alle artikelen.

 Zo heeft u altijd precies uw koffer en inhoud naar wens, en betaalt u niet voor gereedschap dat u niet gebruikt.

In onze webshop kunt u uw eigen koffer of etui samenstellen, bestellen en betalen met iDEAL, creditcard of na inloggen leverantie op factuur.

TECHNICLine tangen

07 Nov 2012 - 15:42Bernstein Tangen

Met de nieuwe tangen serie "TECHNICLine" heeft BERNSTEIN zijn succesvolle ESD tangen programma naar boven toe gecompleteerd. Voor het eerst biedt BERNSTEIN een elektronica tang voorzien van een geschroefd scharnier, een Ultra Flush facet en afgewerkt met een mat gezandstraald uiterlijk. Deze tangen serie wordt volledig vervaardigd uit zeer hoge kwaliteit kogellagerstaal middels de modernste CNC freestechniek. Een inductieve naharding van de snijvlakken geeft een zeer hoge hardheid van 63-65 HRC waardoor een slijtvast Ultra Flush facet mogelijk wordt.

Het volledige BERNSTEIN programma voldoet met deze nieuwe toevoeging aan alle wensen welke gesteld worden door de elektronica industrie. Naast de verschillende oppervlakte behandelingen en handgrepen van de tangen betreft dit met name de verschillende scharnier constructies en vorm van de kop met al hun eigen voor- en nadelen.

Zonder enige twijfel behoort de nieuwe tangen serie TECHNICLine tot de top van de markt, en vormt samen met de EUROLine-Conductive tangen serie een uitgebreide keuze in tangen van zeer hoge kwaliteit.

U kunt nu zelf kiezen voor een tang van zeer hoge kwaliteit met de voordelen van en doorgestoken scharnier (Box joint) of een instelbaar geschroefd scharnier (Adjustable screw joint system).

In deze bijlage treft u een eerste overzicht aan van de TECHNICLine tangen serie. U ziet dat we naast een Flush facet deze maal hebben ook hebben gekozen voor een Ultra Flush facet (Razor Flush), welke een geheel vlak knip oppervlak geeft. Ultra Flush facetten genieten niet alleen de voorkeur in toepassingen voor medische apparatuur en de luchtvaart, maar worden steeds meer toegepast in allerlei elektronica toepassingen.

Download hier de flyer van deze nieuwe tangen serie.

Tot eind april 10% korting op de tangen uit deze serie!!

Bestel nu