#
Zoeken:

Waarom Servicekoffers?

  • U kunt uw gereedschapsset volledig zelf samen stellen.
  • Gereedschappen aan een standaard koffer of etui van uw keuze toevoegen.
  • Gereedschappen uit een standaard koffer of etui verwijderen.
  • Leverantie van het volledige Bernstein programma tegen de scherpste prijzen.
  • Bernstein gereedschap staat synoniem voor Duitse topkwaliteit.
  • Snelle leverantie direct uit voorraad of af fabriek.
  • Kopen op factuur na aanvraag van login.
  • Fabrieksgarantie op alle artikelen.

 Zo heeft u altijd precies uw koffer en inhoud naar wens, en betaalt u niet voor gereedschap dat u niet gebruikt.

In onze webshop kunt u uw eigen koffer of etui samenstellen, bestellen en betalen met iDEAL, creditcard of na inloggen leverantie op factuur.

VDE gereedschapset Globetrotter 8300

07 Nov 2012 - 14:30Bernstein koffers
Bernstein

Voor de mobiele monteur heeft Bernstein nu een VDE gereedschapsset samengesteld in een handzame rugzak. U kunt nu, met beide handen vrij, veiliger werken.

De standaard set bevat 22 stuks VDE gereedschappen, een zijknip-, telefoon- en combinatietang, 5 schroevendraaiers 2,5 – 8 mm, 4 kruiskopschroevendraaiers PH & PZ 1-2, kabel- en kabelmantelmes, automatische striptang en 7 steeksleutels SW 8-14.

De set is uit te breiden tot 36 stuks met o.a. een VDE doppenset.

De VDE gereedschapsrugzak "GLOBETROTTER" met 22 VDE gereedschappen. Gereedschapsset met een basis aan VDE gereedschappen. Rugzak uit slijtagebestendige Nylon en voorzien van gevoerde buik- en borstdraagriemen. Aan de buitenzijde is de rugzak links en rechts voorzien van bergvakken alsmede aan de voorzijde een groot vak met een ritssluiting. Voor uw mobiele telefoon is er een extra bergruimte via klittenband aan de buitenzijde van de tas te monteren. De rugzak is middels een ritssluiting volledig open te ritsen waarbij u gemakkelijk toegang heeft tot de binnenzijde. Het interieur is op het rugpand voorzien van 8 vakken, het uitneembare gereedschapsbord eveneens van 8 vakken aan de ene zijde en twee rijen met elastieken voor extra gereedschappen. In het dekseldeel bevindt zich een gepolsterd vak voor uw laptop of documenten. In de basisuitvoering is de rugzak uitgerust met 22 stuks VDE gereedschappen. Buitenmaten: 350 x 430 x 230 mm. Gewicht leeg: 2 kg. Gewicht met gereedschappen: 4 kg. BERNSTEIN veiligheidsgereedschappen zijn volgens de VDE-Richtlijn EN 60.900 vervaardigd en bieden een hoge mate van veiligheid. De tweekleurige meerlaags isolatie (buiten rood - binnen geel) maakt bij een beschadiging van de buitenste rode isolatie, de daaronder gelegen gele isolatie direct zichtbaar. Het voordeel is een eenvoudige en op ieder moment mogelijke veiligheidscontrole.

Download hier de flyer van de GLOBETROTTER.