#
Zoeken:

Waarom Servicekoffers?

  • U kunt uw gereedschapsset volledig zelf samen stellen.
  • Gereedschappen aan een standaard koffer of etui van uw keuze toevoegen.
  • Gereedschappen uit een standaard koffer of etui verwijderen.
  • Leverantie van het volledige Bernstein programma tegen de scherpste prijzen.
  • Bernstein gereedschap staat synoniem voor Duitse topkwaliteit.
  • Snelle leverantie direct uit voorraad of af fabriek.
  • Kopen op factuur na aanvraag van login.
  • Fabrieksgarantie op alle artikelen.

 Zo heeft u altijd precies uw koffer en inhoud naar wens, en betaalt u niet voor gereedschap dat u niet gebruikt.

In onze webshop kunt u uw eigen koffer of etui samenstellen, bestellen en betalen met iDEAL, creditcard of na inloggen leverantie op factuur.

Registreren

GebruikersovereenkomstDefenities:
- Gebruiker: Iemand die deze website bezoekt en de inhoud gebruikt. Door het gebruik van deze website accepteert de gebruiker de Gebruikersovereenkomst. Een gebruiker kan een geregistreerde gebruiker worden door zich te registreren.

- Account: Het gratis lidmaatschap van deze website. Een lidmaatschap verkrijgt u na het aanvragen van een activatie code en wachtwoord. De geregistreerde gebruiker is gekoppeld aan een gebruikerID en gebruikersnaam.

- Lid: Iemand die een account heeft aangevraagd. Een lidmaatschap is beschikbaar voor iedereen, behalve wanneer hij of zij eerder is verwijderd van de faciliteiten van deze website. Een lid accepteert de gebruikersovereenkomst zoals vermeld op de pagina bij inschrijven.

- Personeel: De mensen die deze website onderhouden. Deze mensen spreken namens de website. Hun inschattingen, acties en beslissingen zijn bijna altijd definitief. Er is geen manier om over deze acties te corresponderen.

- Sanctie: Een gebruiker kan voor zijn gedrag op de website bestraft worden door een lid van het personeel van deze website. Een sanctie kan zowel een waarschuwing zijn, als ook het verwijderen van de faciliteiten.

Extra voorwaarden voor leden
Een lid is verantwoordelijk voor het gebruik van zijn/haar account.

Aansprakelijkheid
Een lid is aansprakelijk voor alle schade die geleden wordt door zijn/haar acties. Deze website kan onder geen enkele omstandigheid verantwoordelijk worden gehouden voor accuratesse van de op de website geplaatste content. Er is geen enkele manier om hierop in beroep te gaan. Deze website is niet verantwoordelijk voor enige schade of verlies die resulteert uit het gebruik van informatie van deze website. Het lid vrijwaart deze website van enige juridische procedures die gebaseerd zijn op de aanname dat een bericht inbreuk maakt op (intellectueel) eigendom .

Rechten van de website
Deze website behoudt zich het recht een lid uit te sluiten zonder opgaaf van reden.
Een lid heeft altijd het recht zijn lidmaatschap op deze website op te zeggen. Alle persoonlijke data zal worden verwijderd.
De website kan besluiten om misbruik te melden bij de autoriteiten.
Het is uitdrukkelijk verboden om onze leden spam te sturen door middel van verzamelde email adressen van deze website.
Deze website mag deze gebruikersovereenkomst zonder melding wijzigen.

Copyright:
Alle rechten voorbehouden. Uitgezonderd het downloaden en printen van de aangeboden informatie voor persoonlijk gebruik, of wanneer expliciet anders aangegeven, is het niet toegestaan om de inhoud van deze website te vermenigvuldigen zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.